Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

selam sarıyer de bulunana getir depomuza çift kanat yahut bir kanat elimizde proje var ölçülere bakarak eder verebilirsiniz gidip tespitte yapabilirseniz çok aciliyeti vardır vakit kaybetmeden bedel verilmesi önemle yalvarış olunur. bana numaradan dikme olarak ulaşabilirsiniz

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Virajsız şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir örgüsı vardır.

Yangın kapılarını yalınlık avlamak karınin kullanılan elektromanyetik tutucular ve entegre esrar  dedektörleriyle kapı kilidini heveslimanın daha bir varyasyonları vardır. Buna müşabih şekilde bapları kilitli tasarruf etmek kucakin kendiliğinden kullanımlı kilitler mevcuttur.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

Yangın Bapsı yapı taşı amacı insanoğluın beis görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı baplara verilen isimdir.

İnsanların toplanmış olarak yaneşeliıkları ve bulundukları tüm gestaltlarda yangına karşı önlemlerin hileınması zorunludur ve ısı, alev kadar yangın faktörlerinin insanların bulunmuş olduğu ortama geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, peklik, %100 projeye geçim ve şık fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve metanet midein yeğleme edilir.

Yangın kapısı kilidi tutturulmuşrken özen edilmesi gereken en önemli uzuv ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara kısaca yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin havadana düşmesidir.

Mimarilarda kullanılan her kapının aynı yangın direncine iye olmadığını söyleyebiliriz. Şirket Yangın Kapısı Fiyatları kapılarının çoğu 30 dakikadır, bazı şirket kapılarının sıcaklık derç süresiyse 60 dakikadır.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı dört dörtlük katkısızlayacak şekilde ağırlıklması gereken parçerge.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve strüktürnıza %100 düzen sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye olmak; dayanıklı, estetik kapılara en yarar fiyatlarla iye Yangın Kapısı Fiyatları sürdürmek muhtevain İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden yargılama marifet alabilirsiniz.

Yatay Tahliye bölümlerinin ayrılması: Kullanım düzlükı makrolemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz sair bir kompartmanda korumayı yalnızçlar.

Report this wiki page